Despre Covid-19 și Certificatul Verde


  ”Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.” - Matei (18:7)

 

Doamnelor și Domnilor parlamentari,

Știm ce vă spune UE prin trimisul Thierry Breton.

Știm care sunt interesele din spatele acestor uriașe presiuni care sunt puse pe toți decidenții politici, precum și pe lucrătorii din sistemele de sănătate din marea majoritate a statelor lumii.

Credem că nu e ușor să te menții drept și ferm pe poziție atunci când presiunile se transformă din ce în ce mai mult în șantaj și amenințări voalate sau directe.

Dar... avem un sigur suflet fiecare. Și vom da seama de faptele noastre la Judecata de Apoi. Care, după cum arată vremurile, e aproape. E foarte aproape. Dacă e să vină urgia răului peste această lume păcătoasă, va veni. Dar vai de sufletul aceluia prin care răul își va duce la împlinire planul!

Mă rog pentru dumneavoastră să vă treziți. Să vă apărați semenii și propriile suflete, care sunt cel mai de preț lucru pe care îl aveți.

Și fac ceea ce este de datoria mea.

Vă informez.

Poate că totuși unii nu știți...

 

Uttar Pradesh.

 

Sursa: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=uttar+pradesh+covid+deaths

Provincia din India care dovedește pe viu că toate măsurile pe care ni le impuneți sunt împotriva binelui public.

În această provincie de peste 200 de MILIOANE de locuitori, Covidul este practic eradicat.

Rata de Vaccinare este de 20%.

Sursa: https://theprint.in/health/with-only-20-adults-fully-vaccinated-uttar-pradesh-at-bottom-of-covid-immunisation-rankings/756446/

Ce au făcut? Au trimis oameni pe teren să testeze gratuit pe toată lumea. Cei care au ieșit pozitiv, împreună contacții lor direcți, au fost rugați să se carantineze și au primit fiecare un Kit de tratament gratuit cu Ivermectină, suficient pentru tratarea bolii. A fost o campanie imensă, în care oamenii au fost testați și tratați corespunzător aproape SIMULTAN.

Surse: Tratamentul anti-covid practicat în statul indian Uttar Pradesh - rezultate exemplare - 12.10.2021 | BURSA.RO 

și

https://3speak.tv/watch?v=pandemichealth/blemnqau (Despre Uttar Pradesh vorbește Dr. Pierre Kory – pneumolog, la minutul 16:25, dar întreaga expunere este minunată. O mostră de ȘTIINȚĂ ADEVĂRATĂ, care pune în centru bunăstarea oamenilor, nu câștigurile materiale.)

Și exemple mai sunt. Iată mortalitatea raportată la un milion de oameni din alte țări care folosesc Ivermectina. 




În Egipt rata de vaccinare este de aproximativ 40% și totuși, rata mortalității este extrem de scăzută. 

În India, rata vaccinării este de aproximativ 35% și din nou, rata mortalității este foarte mică.

În Japonia, rata vaccinării este de aproximativ 70%, însă rata mortalității de Covid-19 este extrem de scăzută, în timp ce alte țări cu rate de vaccinare similare, au o rată a mortalității foarte mare. 

Ce au în comun toate aceste țări cu rată a mortalității extrem de scăzută, care și pe vârful valului au o mortalitate de până la 50 de oameni? 

Folosesc Ivermectina în tratamentul Covid-19!

Acestea sunt adevăratele exemple de bune-practici în politicile de sănătate publică, nu abuzurile fără precedent pe care le-ați impus și vreți să le impuneți dvs. asupra poporului român!

De ce trebuie noi să luăm exemplul altor țări care nu au rezultate bune în lupta cu această pandemie? Doar pentru că sunt țări puternice și bine-văzute? Dar noi discernământ mai avem? Putem să hotărâm noi pentru noi ce e mai bine? Mai suntem un stat suveran?


Surse: https://ourworldindata.org/covid-deaths și Google ”Egypt/India/Japan vaccination rates”

Pe cei dintre dumneavoastră care ați ales să luptați pentru binele poporului, vă felicit!

Vă rog să continuați lupta cea bună și să luați această scrisoare ca pe o sursă de informare.

 ***

Deși sunt convinsă că mulți dintre dumneavoastră v-ați tratat deja pe ascuns și v-ați vindecat de Covid-19 cu Ivermectină, sau știți pe cineva care a făcut-o, poate că nu sunteți toți în această situație.

În orice caz, de acum înainte, n-o să mai puteți spune nicicare că nu ați știut.

De azi înainte, dacă veți continua cu politicile criminale împotriva acestui popor, sunteți toți COMPLICI LA GENOCID!

Toate restricțiile și abuzurile la care ați supus românii în ultimii aproape 2 ani se bazează pe o mare minciună: Spuneți că NU EXISTĂ TRATAMENT PENTRU COVID-19. Spuneți că VACCINAREA este SINGURA SOLUȚIE.

FALS!

Încă de la începutul pandemiei, în martie-aprilie 2020, la Timișoara doctorul Musta vindeca oamenii pe bandă rulantă cu Hidroxiclorochină (Plaquenil). Au apărut știri peste știri cu pacienții vindecați la Timișoara, până când oamenii au început tot mai mult să se întrebe revoltați de ce nu se aplică acel tratament, care era în mod evident bun, și oamenilor din alte spitale.

Arafat ne-a dat o explicație praf-în-ochi, că nu există nici un tratament aprobat pentru Covid și de-aceea sunt tratați oamenii cu altceva prin alte spitale. De parcă nu era evident pentru oricine cu o urmă de creier că tocmai pentru că nu exista niciun tratament aprobat pentru Covid, care era o boală NOUĂ, trebuia aplicat acel tratament care se dovedea cel mai eficient în practica clinică.

Apoi Dr. Musta a fost chemat la ordine de către Grupul de Comunicare Strategică. Medicilor li s-a interzis să mai discute cu presa și să dea orice fel de informații despre Covid-19, sub amenințarea că își vor pierde locurile de muncă. Singurii care aveau dreptul să comunice erau cei de la Grupul de Comunicare Strategică, reprezentat de Arafat. După vreo 2-3 luni în care l-au ținut pe Musta la București, l-au ”eliberat” din funcția pe care i-o dăduseră de ochii lumii în GCS și l-au trimis înapoi la Babeș, în Timișoara.

Oamenii au început să moară și la Timișoara la fel de mult ca în alte părți. Nici Dr. Musta, nici nimeni altcineva nu a mai pomenit de Hidroxiclorochină.

Așa a fost îngropat primul tratament destul de eficient împotriva formelor medii și grave de Covid-19.

Apoi, din aprilie 2020, deși se știa în comunitatea științifică internațională despre eficiența extraordinară a Ivermectinei în tratarea noii boli, guvernele și agențiile de aprobare a medicamentelor nu au reacționat.

E adevărat că la noi, oamenii de rând, nu a ajuns această veste atunci. A ajuns mai târziu, pe la începutul lui 2021. Atunci când a început să fie discutată eficiența uimitoare a acestui medicament ieftin în presă. Dar, ca la un semn, după vreo două-trei luni subiectul s-a stins forțat din mass-media, fără să se producă vreo schimbare în politicile de sănătate publică ale României. Dr. Răzvan Constantinescu și Dr. Adina Alberts, care au îndrăznit să facă referire la acest medicament, au fost chemați la Colegiul Medicilor și la diverse Comisii disciplinare, până s-au ”astâmpărat”. Nu numai că nu s-a introdus în schema de tratament pentru Covid, dar medicii veterinari au fost amenințați în fel și chip să nu mai vândă populației acest medicament care se dădea până atunci la liber, la orice farmacie veterinară. Și care se fabrica și în România și costa cam 20 de lei o cutie. O cutie cu care s-ar fi putut vindeca o familie întreagă.

Eficiența Ivermectinei este de peste 80%.

Sursa: https://c19ivermectin.com/

Asta înseamnă că din cei peste 50.000 de morți de Covid din România, cel puțin 40.000 au murit CU ZILE!

Cum puteți trăi știind că ați putut și puteți face ceva ca să opriți acest masacru, iar voi, nu numai că nu faceți ce e bine pentru oameni, dar mai și vreți să ne obligați să ne injectăm cu un ser experimental care e clar pentru oricine că NU IMUNIZEAZĂ împotriva Covidului și că are multe efecte secundare oribile. Uitați-vă aici  https://disk.yandex.com/i/sSoHnE0whVSn5w și spuneți-mi apoi că mă lăsați fără o pâine pe masa copilului dacă nu fac acest ”vaccin”!

O să spuneți că aceste efecte adverse sunt rare.

Eu vă spun că or fi rare, dar nu așa de rare pe cât vor unii să ne facă să credem.

Sunt imens de sub-raportate cazurile de decese și efecte secundare severe din cauza acestor așa-zise ”vaccinuri” împotriva Covid-19.

Și oricum, și dacă ar fi într-adevăr rare. Vă asumați dumneavoastră dacă eu pățesc așa ceva?

De că să fie oamenii sănătoși supuși unui asemenea risc, atunci când există tratamente eficiente și sigure* pentru cei bolnavi?

*Ivermectina are mai puține efecte secundare și mai puțin grave decât Paracetamolul.

Sursa: http://www.vigiaccess.org/

 

Dumnezeu să vă ajute să luați decizia cea bună pentru sufletele dumneavoastră și pentru toți semenii dumneavoastră!

Facă-se voia Lui!

 

Semnat,

Oana-Cristina Peța - Profesoară de Limba engleză

 

Comentarii

Postări populare